.

Com cada any, El Morell celebrarà el 8M amb un programa ple d’activitats per a totes les edats i públics. Des de la regidoria d’Igualtat, i des de diferents entitats i associacions morellenques,s’ha preparat un Dia Internacional de la Dona on la reivindicació feminista davant una societat masclista n’és la protagonista.

Les propostes són diverses i començaran el dimarts dia 5 de març amb “Llença el teu masclisme”, una dinàmica per a l’alumnat de l’Institut que ha preparat la Comissió Iris del centre. L’endemà, el dimecres 6 de març, el Teatre Auditori del Centre Cultural del Morell, acollirà la taula rodona “Dones i pressió estètica”. Serà a les 19 hores i estarà presentada per la periodista Elisenda Rovira, amb la participació de l’actriu i cantant Alèxia Pascual, i les creadores de Cèlia Espanya i Nadine Romero.

El dijous 7 de març, a la tarda, a partir de les 17 hores, arribarà el taller de pancartes a la Plaça Francesc Macià, dinamitzat pel grup de joves de l’Espai de Lleure del Morell i a continuació, cap a les 18.30 hores, començarà la marxa de pancartes que ens portarà a la descoberta de plaques contra la violència masclista.

El dia 8 de març es llegirà el manifest a l’Ajuntament, a les 11 hores. El mateix dia 8, arribarà la caravana divulgativa “La Vandida” que es plantarà a la plaça Francesc Macià de les 14.30 hores i fins al vespre. A les 18 hores, el contacontes i taller “L’Ona vol ser científica”, arriben a la Biblioteca Montoliu, just abans de les classes de defensa personal que el Club Taewkondo del Morell organitza a les 19 hores.

Tancarà la programació la proposta teatral “Girls like that”, que es podrà veure amb entrada lliure, a les 20 hores, al Teatre Auditori del Centre Cultural. Podeu consultar totes les activitats i informació més detallada a les xarxes socials de l’Ajuntament del Morell i les entitats i associacions.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */