.

Foto de família de la Ganxet Pintxo de Tardor. Cambra de Comerç de Reus

Com ja és tradició abans d’iniciar-se la Ganxet Pintxo, aquest dimarts 31 d’octubre ha tingut lloc la foto de família dels establiments participants en l’edició de tardor de la Ganxet Pintxo. Una instantània que s’ha fet a la plaça de Prim amb la presència dels restauradors; l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita; la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó; del coordinador de la ruta de tapes, Jaume Batista; i del representant de Damm, Òscar Mas.

La foto s’ha realitzat dos dies abans de l’inici de la ruta, que arrencarà amb la inauguració que novament es realitzarà a l’espai de la Llotja, aquest dijous 2 de novembre, a partir de les 20 hores.

Les tapes de la ruta, que arriba a la 22ena edició, tindran un preu de 4 euros i també inclouran, com és habitual, el quinto o la canya Estrella Damm. En total hi participen 37 establiments, cinc més que en la passada edició de primavera.

La Ganxet Pintxo Tardor 2023 és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */