TOTS 21

El nou Espai Esportiu es construirà darrere del llac artificial de l’Anella Mediterània de Campclar. Foto: Tarragona 2018.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat que «aviat començaran» les obres per construïr la nova Ciutat Esportiva del Nàstic. Unes instal·lacions que s’ubicaran a l’aparcament de vehicles provisional que es va habilitar a la part posterior de l’Anella Mediterrània, a tocar del llac artificial. Segons Ballesteros, hi haurà «més de 700 nens fent esport» un cop finalitzin les obres. Un emplaçament on «per fi el Nàstic tindrà un lloc d’entrenament», ha afegit l’alcalde tarragoní.

Amb l’únic projecte presentat per part de la Societat Ànonima Esportiva (SAE) del Club Gimnàstic, els granes procediran a realitzar els tràmits pertinents per iniciar la construcció de les instal·lacions aquesta tardor de 2018 i esperen poder posar-la en funcionament aquesta propera temporada. El pressupost encara està per conèixer però, l’Ajuntament ha concedit els terrenys –de possessió municipal– per 50 anys al club. L’accès a l’espai es podrà fer pel Carrer W-Carretera de Reus, al qual s’hi pot anar des de la glorieta de les Gavarres i el desviament cap al barri de Bonavista.

David Aymerich