.

Imatge de l'esdeveniment

Imatge de l'esdeveniment

Coincidint amb el Concurs de Focs Artificials que arriba demà a Tarragona, l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) organitza un any més els “Sopars sota els Focs” que es celebra des d’avui dimarts 1 i fins al 5 de juliol consolidant-se després de 4 edicions.

Enguany, l’esdeveniment comptarà amb la participació dels restaurants veterans Arcs, El Llagut, Quim Quima, Racó de l’Abat, Sadoll, Taller de Cuina i Tecla60 i amb la incorporació de La Catedral la Nova Taverna. Tots ells, traslladaran la seva cuina al Passeig de les Palmeres oferint una àmplia proposta gastronòmica per només 5 euros el plat. Tàrtars, arrossos, carpaccios, postres i plats per els més petits són només algunes de les 45 propostes entre les que el públic podrà escollir.

El tret de sortida té lloc avui amb la Festa d’Inauguració. A partir de les 19h de la tarda, tindrà lloc la presentació del “III Festival APROP: SOPARS i MÚSICA EN VIU als RESTAURANTS DE LA PART ALTA”. Es tracta d’un festival que es celebrarà als restaurants de la Part Alta del 16 de juliol al 7 de setembre. El concert de presentació comptarà amb les actuacions dels grups InVersion, Angel Dust i Pig Fat que versionaran clàssics del pop, blues, rock, funky…

A la proposta gastronòmica se li suma una nova zona Estrella Damm Lounge i la Focsteleria, un nou espai de cocteleria per gaudir de “Cocktails sota els Focs”. Com cada any, l’espai comptarà amb una capacitat per a 900 comensals. El Dj Pepe Diyei amenitzarà les vetllades amb música dels ’70, ’80 i ’90 durant tota la nit.

La regidora de Turisme, Patrícia Anton, destaca que aquesta proposta gastronòmica “és la millor manera de gaudir dels Focs”. Per la seva part, Carles Llobet, representant de l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) explica que aquesta iniciativa, que enguany arriba a la cinquena edició, “permet –per 5 euros– tastar restaurants de primaríssim nivell. Els Focs –afegeix– són una explosió de foc, llum i nosaltres els hi posem el gust”.