.

La imatge de Santa Tecla 2023 és obra de Pepe Serra. Foto: Cedida

La imatge de Santa Tecla 2023 és obra de Pepe Serra. Foto: Cedida

Santa Tecla 2023 ja té imatge i marxandatge. Avui s’ha presentat públicament en un acte on han participat la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos; acompanyada de les diferents entitats tarragonines que produeixen les peces del marxandatge. 

El cartell d’enguany és obra del tarragoní Pepe Serra, present també avui durant la roda de premsa. La imatge gràfica representa el darrer instant de les festes de Santa Tecla al tram final de la Rambla Nova. Protagonitzant el cartell, destaca una  figura eclèctica que simbolitza la unitat i la diversitat de tots els teclers i tecleres.  

Tal com ha detallat el seu autor, Pepe Serra, “l’últim moment de la festa està carregat d’emoció, com si totes les alegries i els moments compartits arribessin al seu punt culminant. La imatge dels castells de focs reflectits en els ulls del personatge  intenta capturar aquest sentiment i jugar amb la fugacitat de la vida i la importància de les experiències compartides”.  

La consellera Sandra Ramos ha destacat “el gran simbolisme del cartell d’enguany” i ha reconegut “la tasca de les entitats culturals i festives de la ciutat fent possible gran part dels actes així com l’ampli marxandatge amb què cada any els tarragonins i tarragonines comptem per poder viure les nostres festes”.  

Així, la imatge d’enguany es veurà reflectida en el marxandatge habitual, dut a terme per diferents entitats amb el suport de l’Ajuntament, com són: 

  • La samarreta del Ball de Diables. 
  • La bossa de la Colla de Diables Voramar del Serrallo. 
  • El mocador de la Moixiganga 
  • La totebag de l’Agrupació de Portants dels Nanos Vells. 
  • El ventall de Comerciants Via T. 
  • El domàs de la Fundació Estela. 
  • La polsera del Ball de Gitanes. 

A partir d’aquest mateix dijous, 24 d’agost, ja es podran trobar les diferents peces als Mercats i diferents Mercadets de Tarragona així com als establiments habituals. A partir de l’11 de setembre també es podran comprar tots els elements oficials de marxandatge a l’estand de festes, ubicat com és habitual al vestíbul del Teatre Tarragona

Un any més es podran comprar els productes oficials de les festes de Santa Tecla també de manera virtual a la botiga en línia de les festes de Santa Tecla. Aquest sistema també permet fer la reserva del producte desitjat a partir del dia 1 de setembre, així com demanar l’enviament a domicili. 

Pepe Serra va néixer a Tarragona. És enginyer tècnic industrial per la URV, llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques , il·lustrador per l’EADT i Màster en Educació. Actualment, treballa com a il·lustrador, col·laborant amb agències de publicitat (Holaluz, Perrier, Loterías del Estado, Creu Roja, Naturgy…) premsa nacional i internacional (The New York Times, Wall Street Journal, Economist, Le Monde, El País, La Nación, Fortune, Politico, BBC, Conde Nast...) il·lustrant portades i articles d’opinió. 

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */