.

.

TOTS 21


Logo CEPTA

Logo CEPTA

La CEPTA ofereix un llistat de cursos per regalar que es duran a terme a Tarragona i Reus i que ofereixen la possibilitat de millorar el nivell d’idiomes i d’informàtica o aprendre un ofici de manera ràpida i eficaç.

El ventall de cursos disponibles és ampli i compleix la missió de donar eines a aquelles persones i treballadors que vulguin ser més rendibles en el seu entorn laboral o social i són un complement útil a l’hora de millorar el currículum. En temps de crisi, obsequiar amb un curs de formació pot ser, més que mai, una aposta de futur, ja que la formació és un intangible que sempre és valora i que val la pena valorar i enriquir, tan des del punt de vista dels treballadors com dels empresaris.

Els cursos que CEPTA ha preparat per obsequiar aquest Nadal són propostes que inclouen l’estudi d’idiomes amb molta demanda a les nostres comarques (anglès, rus), perfeccionament d’habilitats informàtiques i comunicatives (prezi, informàtics per a principiants, estratègia de promoció a les xarxes socials) o preparació per habilitats concretes amb una gran sortida professional (manipulació d’aliments, carretons i plataformes elevadores).

Per exemple, es pot escollir el curs més encertat per aquells membres de la vostra família o coneguts que estiguin en situació d’atur o vulguin millorar les oportunitats professionals, o oferir a les persones que aprecieu noves opcions per enriquir-se. De la mateixa manera, “oferir un curs de formació pot ser el millor complement del lot de Nadal que oferiu als vostres treballadors” animen.

Més informació a http://www.cepta.es/