.

.

TOTS 21


Signatura del conveni aquest mati per part de La Caixa, Caritas Diocesana Tarragona i Complex Esportiu Futbol Salou. Foto: Cedida

Signatura del conveni aquest mati per part de La Caixa, Càritas Diocesana Tarragona i Complex Esportiu Futbol Salou. Foto: Cedida

Aquest migdia s’ha signat un conveni de l’ Obra Social “La Caixa” amb el Complex Esportiu Futbol Salou i Càritas Diocesana. El contingut del conveni ha estat la donació de 50 beques a nens d’entre 6 i 16 anysper tal que nens en risc d’exclusió social puguin gaudir del Campus del “Complex Esportiu Futbol Salou amb Coca-Cola”. A l’acte ha assistit el director de Càritas Diocesana de Tarragona, Francesc Roig; la directora Banca d’Empreses, Verónica Martínez, i el director General del Complex Esportiu Futbol Salou, Xavier Blasi.

En aquest campus els nens becats gaudiran durant una setmana d’una sessió d’entrenament amb tècnics titulats de Tecnifutbol. A més rebran d’una sessió de formació en hàbits de vida saludables i nutrició, complementant-la amb un esmorzar nutritiu i equilibrat.

Els nens es desplaçaran amb autobús fins a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou, seran recollits a la seu de Càritas de Salou a les 9.15h del matí i arribaran a la mateixa seu a les 13.15 h.