.

Les inscripcions seguiran obertes fins les 14:00 del dijous 23 de maig

Les inscripcions seguiran obertes fins les 14:00 del dijous 23 de maig

Aquest dissabte 25 de maig el Moll de Costa acollirà el Triatló Tarragona, la primera prova del circuit Just Tri by freshwave®, que també es disputarà a Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant en els propers mesos.

La prova, que es disputarà a partir de les 16 hores, comptarà amb un total de tres modalitats diferents: olímpica (1500m natació – 40km ciclisme – 10km cursa a peu), sprint (750m natació – 20km ciclisme – 5km cursa a peu) i super sprint (350m natació – 10km ciclisme – 2.5km cursa a peu). Totes les modalitats són individuals excepte la olímpica i l’sprint, que també es poden disputar per relleus.

Les inscripcions al Triatló Tarragona seguiran obertes al web www.justri.es fins dijous 23 de maig a les 14:00.

Un circuit privilegiat

El sortida del Triatló Tarragona tindrà lloc al Moll de Costa a partir de les 16:00. Els participants disputaran inicialment el sector de natació a les aigües del Port de Tarragona per afrontar a continuació el circuit de bicicleta pel privilegiat Moll de Llevant fins arribar al Far de la Banya. Finalment, la cursa a peu transcorrerà per la Part Baixa de la ciutat fins assolir l’arribada de la prova al mateix Moll de Costa.

La recollida dels dorsals es durà a terme a la zona EXPO, ubicada al Refugi 1 del Moll de Costa de la ciutat, el mateix dia de la prova de 10:00 a 15:00.

Punts al circuit Just Tri by freshwave®

Com a novetat, el circuit Just Tri by freshwave® ofereix als triatletes participants la possibilitat d’acumular punts a les tres cites del circuit. Aquells inscrits que competeixin en categoria olímpica individual a les proves de Tarragona (25 de maig), Cambrils (9 de juny) i l’Hospitalet de l’Infant (1 de setembre) sumaran punts a la classificació general del circuit Just Tri.

A finals de 2019 se celebrarà una cerimònia d’entrega de premis a l’hotel SB Ciutat de Tarragona on es premiarà els 10 millors triatletes en categoria masculina i femenina, així com el club amb una major participació al circuit.

Preus especials per a clubs

Cal recordar que el circuit Just Tri by freshwave® compta amb preus especials per a clubs amb més de 10 persones inscrites. Per gaudir de la promoció cal enviar un correu a: info@justri.es