.

Imatge promocional de l’acte.

Aquest dissabte 22 d’octubre a les 20 h, el Teatre Tarragona presenciarà una entrevista entre la periodista Raquel Sans i Buffalo Bill, interpretat per Ramon Madaula, autor de l’obra. En aquesta ocasió, el mític explorador americà té la “brillant” idea de muntar un xou, un circ amb els supervivents de la conquesta de l’oest. El seu espectacle d’indis i cowboys recorre mig món, fins a recalar a Barcelona. Serà la presentadora del Telenotícies de TV3 qui farà una entrevista pòstuma al llegendari cowboy. Plegats viatjaran des de les grans planures del Far West fins a la Barcelona de finals del segle XIX.  

Pel que fa al teatre d’aquests cinc mesos, passaran per l’escenari del Tarragona, Quant temps em queda? de Marta Buchaca (6 de novembre), Una noche sin luna de Juan Diego Botto (18 de novembre), Immunitat de Jordi Casanovas (25 de novembre), León a la terra dels homes inspirat en El petit príncep (8 de desembre), Delicades com a celebració del 30è aniversari de les T de Teatre (28 de gener) i El peligro de las buenas compañías (18 de febrer).  

De fet, el pròxim dissabte 29 d’octubre a les 20.30 h, la companyia sorgida del programa El Llop de TV3, portarà a escena el clàssic d’Àngel Guimerà, Terra Baixa, sota la direcció d’Àngel Llàcer. Degut a l’exhauriment d’entrades s’ha programat una segona funció d’aquesta adaptació teatral a les 18 h.  

Les entrades per a aquests espectacles i els de la resta de la programació actual ja estan a la venda a les taquilles del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic i al web entrades.tarragona.cat.

Redacció