.

La concentració serà a la Zona Esportiva Municipal a les 9 h,  la sortida a les 10 h i l'arribada a la mateixa Zona Esportiva Municipal al voltant de les 12 h.

La concentració serà a la Zona Esportiva Municipal a les 9 h, la sortida a les 10 h i l’arribada a la mateixa Zona Esportiva Municipal al voltant de les 12 h.

Aquest dilluns s’obren les inscripcions a la Pedalada Popular que organitzen la Regidoria d’Esport i la Unió Ciclista Torredembarra que en aquesta edició serà el proper diumenge 5 de maig, amb un recorregut de 17,5 Km pels voltants del municipi.

Com en les edicions anteriors, la concentració serà a la Zona Esportiva Municipal a les 9 h,  la sortida a les 10 h i l’arribada a la mateixa Zona Esportiva Municipal al voltant de les 12 h. A l’arribada, s’ha previst un aperitiu i un sorteig entre tots els participants.

Les inscripcions, tant per a adults com per a menors (3 € per participant, exceptuant menors de 12 anys que és gratuïta) s’han de realitzar a través de la pàgina www.toprun.es. La data límit d’inscripcions serà el proper 30 d’abril, a les 23.59 h. La inscripció inclou samarreta tècnica, assegurança, avituallament, sorteig i bossa de corredor. Les inscripcions són obertes a tot el públic, tot i que des de l’organització es recomana que l’edat mínima de participació sigui de 8 anys ja que es tracta d’un recorregut de més de 17 km. En aquest espai trobareu informació i el reglament de la Pedalada.