.

.

TOTS 21


Aquest dijous 7 de juny Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, presidirà l’acte de presentació del documental ‘Hereus d’un cardenal proscrit’, dirigit per la periodista Llúcia Oliva i realitzat per Germen Coll. El documental ha estat finançat per la Diputació de Tarragona i ha comptat amb la col·laboració de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona. ‘Hereus d’un cardenal proscrit’ parteix de la figura del cardenal Vidal i Barraquer, proscrit pel general Franco, per endinsar-se en el paper dels cristians -preveres i laics-  del Camp de Tarragona que van contribuir a recuperar la cultura catalana durant la dictadura.

Durant la presentació intervindran Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona; Llúcia Oliva, directora del documental; Manuel M. Fuentes, director de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona, i Mossèn Josep Gil, un dels promotors del documental.

La projecció del documental s’inclou dins dels actes de l’Any Vidal i Barraquer. L’entrada és lliure, si bé cal invitació, que es pot recollir sense reserva prèvia al mateix Auditori, a partir del 4 de juny. També es pot fer la reserva prèvia per telèfon (977 296 605) o per correu electrònic (protocol@dipta.cat), i recollir-la el mateix dia 7 a l’Auditori una hora abans de la projecció.