.

.

TOTS 21


Els dies 21 i 21 de juny se celebra la 1a edició de la Festa ECO Tgn, una festa que comptarà amb una mostra d’entitats, xerrades i activitats sobre salut, ecologia, productes orgànics, etc. La Festa organitzada per l’Associació Terravitae amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la xarxa Tarragona Saludable. La tinent d’alcalde de Salut, Anna Santos ha explicat que “promoure un estil de vida saludable és una de les principals línies de treball que impulsem des de Salut Pública i ho fem establint col·laboracions amb les entitats del territori que promouen aquests hàbits” i ha afegit: “La primera edició de la Festa Eco Tgn serà punt de trobada d’iniciatives saludables i aproparà a la ciutadania la tasca de les entitats dedicades a la promoció de la salut, l’ecologia i els hàbits de consum responsables i sostenibles”.

La zona d’exposició i activitats serà al Camp de Mart on durant tot el cap de setmana hi haurà mostra d’entitats, música i activitats, un Biobar on es podran degustar menús eco, a més de tallers i activitats per als més petits com un inflable gegant per aprendre a reciclar. Al Parc de Saavedra s’han programat sessions de Ioga, Tai-txi, Qi gong obertes i gratuïtes.

L’Antiga Audiència acollirà conferències amb personatges rellevants dins el món de l’ecologia i la salut natural. El dissabte a les 11:30h obrirà les xerrades, Maria Pilar Ibern xef i assessora nutricional holística, autora del llibre Les 69 receptes més afrodisíaques de la cuina vegetariana. A les 13h, Benito Muros, empresari i inventor, presentarà el moviment “Sense obsolescència programada”. A les 5 de la tarda, tancarà la jornada,Mariano Bueno divulgador i expert en agricultura ecològica, geobiologia i bioconstrucció.