.

L’alcalde de La Pobla de Montornès, Francesc Larios. Foto: Tarragona21

El ple ordinari d’aquest divendres 7 de gene, ha aprovat la Relació de llocs de treball (RLT) de l’Ajuntament de La Pobla de Montornès sense cap vot en contra.

L’alcalde, Francesc Larios, ha destacat a Tarragona21/Tots21 que ‘des de l’inici del mandat, l’equip de govern ha tingut clara la necessitat de canviar l’estructura de l’ajuntament de La Pobla, tant per actualitzar unes places desfasades – tant en funcions com en retribucions-, com per crear noves places per completar una plantilla que doni resposta a les necessitats del nostre municipi’.

La Pobla, sobretot en les urbanitzacions, ‘ha crescut molt en els darrers anys i la realitat del municipi és molt diferent de la de fa dues dècades’. La nova RLT ‘permet disposar d’una eina actualitzada que respon a les necessitats actuals del municipi, que comportarà una millora professional dels serveis que es donen a la ciutadania’. La RLT és el document que contempla tots els llocs de treball, estiguin ocupats o vacants, dels empleats (funcionaris, laborals i eventuals) d’una administració pública.

Aquest document inclou la informació essencial sobre el lloc de treball pel que fa a la descripció de les tasques que té assignades i els requisits de formació i d’accés per a ocupar-los.

Per tant, és la descripció del lloc de treball, no de la persona que l’ocupa. ‘En total, la nova RLT descriu fins a 25 llocs de treball, en el que hi podem destacar un cos de vigilants, format per un cap i 4 vigilants o la creació de noves places de tècnic o d’arquitecte’.

La redacció de la nova RLT i la corresponent valoració econòmica de llocs de treball s’ha acordat conjuntament amb els representants sindicals dels treballadors (UGT i CCOO).

Redacció