.

Un moment de la celebració del dinar de grmanor

L’Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT) va celebrar aquest dimarts els seus 25 anys d’història amb un dinar de germanor al Tinglado 1 del Moll de Costa.

L’acte va comptar amb la presència del president de l’agrupació, Andreu Suriol; el president del Port de Tarragona, Josep Andreu; l’iniciador de l’entitat, Antoni Pujol, i tots els socis. També van ser convidats a l’acte tots els presidents que ha tingut APPORTT al llarg de la seva història.

APPORTT és una Agrupació d’Interès Econòmic sense ànim de lucre, constituïda el juliol de 1992, que aglutina tots els sectors econòmics provincials relacionats amb l’activitat marítima. Des de fa 25 anys, canalitza les inquietuds existents, tant de caràcter públic com privat, al voltant de la projecció i promoció del Port.

L’objectiu principal d’APPORTT és la gestió i promoció dels interessos comuns de les empreses del Port de Tarragona, coordinant la prestació de serveis per facilitar, desenvolupar i millorar els resultats de les activitats empresarials dels seus socis, així com posicionar la infraestructura portuària tarragonina com a port líder de la Mediterrània.