.

.

TOTS 21


Imatge del Campus Sescelades. Foto: URV

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha detectat tres casos de galteres a dos centres universitaris, concretament a les facultats d’Educació i Psicologia al campus Sescelades i Facultat de Turisme i Geografia al campus Vila-seca, l’Agència de Salut Pública de Catalunya ha fet una recomanació preventiva a la comunitat educativa d’aquests centres.

La Universitat ha distribuït entre els estudiants dels dos centres dos fulls informatius de l’Agència. En un es dóna informació genèrica de la  malaltia i recomanacions per la persona que cregui que té galteres. En l’altre es recomana la vacunació preventiva en dos supòsits: les persones del centre que no estiguin vacunats i no hagin passat la malaltia, i les persones que s’haguessin vacunat els anys 1994, 1995 i 1996. També inclou informació dels casos en que la vacuna està contraindicada (embaràs i casos d’algunes malalties i al·lèrgies).

La URV afirma que “es tracta d’una incidència localitzada i limitada que no afecta l’activitat regular dels centres més enllà de la informació del risc i les recomanacions preventives citades”.