.

Foto de la presentació de la candidatura d'Anna Magrinyà

Foto de la presentació de la candidatura d’Anna Magrinyà

La candidata a l’alcaldia de Torredembarra per Junts per Catalunya, Anna Magrinyà, ha presentat aquest dimecres els principals punts d’acció del seu programa per a les municipals del proper 26M. Magrinyà fa front a una nova campanya amb l’objectiu de donar un nou rumb a Torredembarra que, actualment, “va a la deriva i necessita un projecte sòlid que guiï al municipi cap a un nou destí”, comenta.

La formació vol centrar tots els esforços en els diversos punts que, asseguren, són de vital importància per a reconduir l’estat actual del municipi. Sota el lema “Projectem Torredembarra al futur!”, el partit liderat per Anna Magrinyà considera que la vila té un fort potencial en tots els àmbits, però que cal saber despertar-lo.

Aspectes com la neteja viària o la creació de zones verdes i espais d’aparcament, que permetin embellir el municipi i recuperar l’atractiu que ha perdut en els últims anys; la necessitat d’un fort impuls turístic per tal de posar Torredembarra al lloc on es mereix, apostant per la creació d’hotels que ajudin al municipi a ser un referent turístic i impulsant així l’economia de la vila; la millora de la il·luminació i de la seguretat, per tal d’eliminar la sensació d’inseguretat dels seus carrers, a més de l’aposta per l’esport i la cultura, són els pals de paller del projecte renovat i de proximitat encapçalat per Anna Magrinyà.

Un projecte carregat d’il·lusió i idees de futur

Passió i entrega són dos dels adjectius que comparteixen tots els membres de la llista de Junts per Catalunya a Torredembarra. Disposats a treballar sense descans pel futur del municipi, han dissenyat un full de ruta sota el nom de “El 4 de 10”, amb quatre pilars de gestió municipal -turisme, persones, cultura i esport i governança- i deu plans estratègics lligats a cadascun d’ells.