.

.

TOTS 21


Josep Anglada i Anna Romeu aquest matí

Josep Anglada i Anna Romeu aquest matí

“Tarragona està cansada de la casta política parasitària que la governa”. Així de contundent, crític, directe i sense pels a la llengua s’ha mostrat aquest migdia el sempre polèmic Josep Anglada, president de Plataforma per Catalunya (PxC), en la presentació pública da la candidata tarragonina, Anna Romeu, com a possible candidata del partit a la ciutat. També ha estat el motiu pel qual Anglada es mostra confiat en què Plataforma entri a formar part de l’Ajuntament en les eleccions de 2015 amb tres regidors. “Podria esdevenir la sorpresa, la primera província amb representació política” ha dit.

Anglada ha visitat avui Tarragona i no per primera vegada per mostrar-se content i satisfet amb l’equip que el representa a la ciutat i per donar a conèixer a Anna Romeu, qui “espero encapçali la llista, va ser la primera en demanar-ho” ha comentat.

Romeu ha manifestat que “Tarragona necessita un canvi i regeneració política” i s’ha mostrat molt il·lusionada per aquest nou repte. Tots dos han remarcat que “cal controlar la immigració i treballar pels de casa” seguint la línia controvertida que sempre ha caracteritzat al partit. En aquest sentit, Romeu ha declarat a Tarragona21 que entre algunes de les seves fites estaria “lluitar per les dones maltractades, que viuen soles a casa i que estan desemparades però també els homes que viuen la mateixa situació, també els hi ha i encara ho estan més”. També “la impunitat dels amos que porten els gossos deslligats” entre altres temes “pendents i sense tractar a Tarragona”, ha dit.

Anglada ha volgut aclarit que Anna encara és una possible candidata a encapçalar la llista i serà la junta tarragonina del partit la que prengui la decisió passades les festes, i ha deixat caure que “hi han pocs partits que com el nostre es puguin presentar als comicis amb les mans netes” en referència als “partits vells” i que actualment governen i destaquen.

“Tenim any i mig per treballar en bona direcció, comencem una bona etapa i esperen aconseguir-ho” ha afirmat optimista Anglada.

PxC també podria tenir bons resultats a la ciutat veïna de Reus, segons ha assenyalat, on en les últimes eleccions “no vam formar part del consistori per pocs vots”. Un dels objectius “tenir entre 100 i 150 regidors a tota Catalunya” ha conclòs.