.

Gala Benèfica 2013 a Vila-seca

Gala Benèfica 2013 a Vila-seca

L’auditori Josep Carreras de Vila-seca va acollir aquest divendres la onzena Gala Lírica a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia, sota la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. En aquesta ocasió el concert va anar a càrrec del baríton tarragoní Àngel Òdena, acompanyat al piano per Marco Evangelisti.

Davant prop de 400 espectadors que van quedar meravellats amb la sublim actuació del baríton, Àngel Òdena va dividir el seu programa en dues parts, una primera amb peces catalanes i de sarsuela, i una segona part eminentment italiana, amb música popular i d’òpera.

Aquesta gala no és només un esdeveniment artístic de primer nivell, sinó que cada una de les seves edicions és una mostra més del tarannà solidari del municipi de Vila-seca. El concert va comptar amb la presència de l’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació, Josep Poblet; del gerent de la Fundació Internacional Josep Carreras, Antoni Garcia Prat; del director dels Serveis Territorials de Salut, Josep Mercadé i dels representants de l’Obra Social “la Caixa”, Maica Jané i Eduard Gené.

Cal recordar que a banda d’Àngel Òdena, en edicions anteriors van actuar les sopranos Ainhoa Arteta, Barbara Hannigan, Isabel Rey, Lynne Dawson, Pilar Jurado i Ofèlia Sala, la contralt Ewa Podles, els tenors Jaume Aragall, Sergi Giménez i Josep Bros, l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’Orquestra de l’Acadèmia del Liceu.

/* JS para menú plegable móvil Divi */