.

Mercè Dalmau, Camí Mendoza i Ana López (primera per la dreta de la imatge).

El grup municipal socialista de l’Ajuntament de Cambrils ha fet una crida aquest dijous “a la coherència i al necessari respecte a l’acord municipal de progrés per Cambrils que vàrem signar a l’inici del mandat municipal”. Cal recordar que el PSC actualment governa Cambrils conjuntament amb els grups d’ERC i del PDeCAT.

La portaveu socialista Ana López ha demanat a la resta de membres de l’actual govern municipal “lleialtat i fidelitat al pacte local que vàrem assumir tots després de les eleccions municipals de 2015, un pacte que té com a objecte i com a subjecte polític l’interès general dels cambrilencs i cambrilenques i res que s’aparti d’aquest objectiu tan noble i tan essencial”.

Ana López ha reiterat “la lleialtat que els i les socialistes hem mantingut sempre amb l’acord subscrit a l’inici del mandat. Creiem que és un bon acord per Cambrils, que dóna estabilitat a l’acció de Govern i prioritza inversions i actuacions. No ens hem mogut d’aquesta convicció”.

Malgrat això la portaveu del PSC “alerta” que la situació política general derivada de l’actual conflicte institucional que viu el país està “tensionant” la vida municipal i provocant una dinàmica d’actuacions per part d’alguns que surten de la lletra i de l’esperit de l’acord de poble signat el 2015.

En conseqüència Ana López convida als grups d’ERC i del PDeCAT a “posar l’accent en la vida política municipal, pensant en Cambrils i els cambrilencs, i deixar que les decisions que corresponen a altres àmbits legislatius es decideixen en els organismes institucionals que tenen les competències per a fer-ho. La inestabilitat no és bona, ni per Cambrils ni pel conjunt de Catalunya”.

Finalment la regidora del PSC ha demanat “respecte” per a totes les forces polítiques representades a l’Ajuntament, estiguin o no a l’equip de Govern, perquè totes representen una part de la ciutadania de Cambrils. “Els socialistes estem convençuts que només des d’un gran acord transversal que inclogui la majoria de la societat catalana aconseguirem sortir de l’actual atzucac on estem atrapats ara mateix. No volem fronts, ni divisió civil, ni a Cambrils ni enlloc. Nosaltres serem sempre la garantia que serem un sol poble amb un projecte col·lectiu de benestar, llibertat, justícia i prosperitat per a tots els cambrilencs i cambrilenques”, ha conclòs Ana López.