.

Una imatge del partit dels infantils de Rugby Tarragona aquest dissabte

Els Sub16 del Rugby Tarragona disputaren ahir dissabte contra SEL Vilanova el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga de la categoria obtenint una ampla victòria amb un marcador de 104-21, fruit del treball que estan fent els jugadors d’aquesta categoria.

Ahir es preveia un partit fàcil pels Voltors i així va ser. Només començar el partit ja van començar a caure marques a favor del CRT. Tot i això, a la segona meitat, amb la feina ja feta, els nois havien d’aprofitar per posar en pràctica tot el treballat als entrenaments, però no va ser del tot així, i el SEL tot i tenir el marcador molt en contra, va posar ganes i va aconseguir fer 3 marques.

Els cadets continuen en ratxa

Per la seva banda els cadets del Rugby Tarragona disputaren el partit corresponent a l’onzena jornada de lliga contra Castelldefels RUC amb un resultat de 89 a 5.

En una altra jornada de ple rugby en el Complex Educatiu de Tarragona i amb un cel cobert de núvols, començava la trobada de la categoria Sub 18 que enfrontava a l’equip local del Rugby Tarragona i els nois de Castelldelfels RUC.

El descans d’una setmana sense partit de lliga no ha servit per recuperar els jugadors lesionats en el partit anterior. Dues baixes d’última hora deixen a l’equip sense reserves. Els visitants tampoc comptaven amb recanvis.

Els Voltors sabent que havien de dosificar les seves forces per arribar sencers al final comencaven el match de forma ordenada i sense presses, estudiant al seu rival, van haver de transcórrer gairebé deu minuts per realitzar el primer try (5 punts), convertits per Pau (2 punts) més.

Transcorreguda la primera meitat del primer temps el Tarragona es va fer amb el control absolut del partit assajant gairebé a voluntat.

Poca cosa podien fer els cadets de Castelldelfels davant el practicat joc de mans al fet que ens tenen acostumats els 15 dels Voltors, que solament han encaixat un assaig (5 punts), culminant en una tarda grisa una altra gran victòria, amb un resultat contundent de 89 A 5.