.

Un Seta 600 vestit amb estelades. Foto: Tarragona21

Aspecte que feria Rambla Nva a les 12 del matí. Foto: Tarragona21

Tarragona respira ambient independentista aquest matí de Diada Nacional, amb milers de persones desfilant per Rambla Nova, els carrers és cèntrics dels voltants, Rambla Vella i la Plaça de la Font. Moltes d’ells porten estelades o samarretes blanques amb el lema de la jornada -‘A punt per la República catalana’-.

Han començat a arribar autocars i vehicles particulars de diferents comarques i els propis tarragonins estant sortint al carrer per expressar el seu suport a la Diada independentista.

Voluntaris de l'ANC, senyalitzant els trams. Foto: Tarragona21

Voluntaris de l’ANC, senyalitzant els trams. Foto: Tarragona21

Uns 400 ‘mottards’ s’han sumat a la festa amb un recorregut massiu procedents de l’Estadi del Nàstic, que ha acabat al tram final de Rambla Nova.

Amb l’escenari muntat, els voluntaris de l’ANC i ‘Omnium Cultural -200- s’han distribuït des de primeres hores del matí, uns col·locant rètols indicant cada un dels deu trams en què es dividirà la participació de les deu comarques tarragonines a la concentració de Rambla Nova que començarà a les 17:14 hores, altres preparant el vestíbol del Teatre Tarragona o posant tanques als carrers.

Una de es diverses estelades monumentals que cobreixen façanes de la Rambla. Foto: Tarragona21

Una de es diverses estelades monumentals que cobreixen façanes de la Rambla. Foto: Tarragona21

El Passeig de les Palmeres està ocupat per estands de la Fira d’entitats, on s’hi poden trobar des de la venda de samarretes per la Diada d’avui a formatges o secallona.

A la una començava la Diada castellera de les colles tarragonines al Pla de la Seu.

Un dels motoristes que ha pres part a la concentració. Foto: Tarragona21

Un dels motoristes que ha pres part a la concentració. Foto: Tarragona21

/* JS para menú plegable móvil Divi */