.

Durant l'acte de presentació d'Ambassadors

Tretze empresaris i directius del sector químic, agrari, portuari i universitari han participat aquest matí a la presentació del programa Ambassadors, impulsat pel Catalunya Convention Bureau, amb el suport del Tarragona Convention Bureau i la col·laboració del Costa Daurada Convention Bureau, que s’ha celebrat al Seminari de Tarragona.

Ambassadors cerca el suport dels empresaris locals per teixir complicitats en l’organització de congressos i esdeveniments. Per aquest motiu, l’acció dóna a conèixer la rica oferta d’equipaments que Tarragona i la Costa Daurada disposen per acollir esdeveniments del denominat turisme de negocis. Alhora,Ambassadors també presenta i difon la varietat d’establiments turístics, sense oblidar els valors patrimonials i culturals, gastronòmics, enològics, de la natura i l’oci que ofereix el territori.

La presentació d’Ambassadors ha anat a càrrec del director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, i de la regidora de comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Patrícia Anton. El programa esdevé un primer pas que tindrà continuïtat amb altres empresaris i directius del territori.

L’acció forma part de l’estratègia de treball que se segueix des del Tarragona Convention Bureau amb l’objectiu de difondre i informar de les potencialitats que té la destinació per acollir esdeveniments del denominat turisme de negocis, aprofitant el bon moment que viu el turisme, amb notables increments, any rere any, pel que fa al nombre de visitants.

/* JS para menú plegable móvil Divi */