.

.

TOTS 21


Una de les imatges de l'exposició 'Japanese (part two)'

Una de les imatges de l'exposició 'Japanese (part two)'

Aquest dilluns a les 20 h, el Cafè La Cantonada inaugurarà la seva primera exposició. Es tracta de ‘Japanese (part two)’, un recull d’il·lustracions del tarragoní Carlos Álvarez, Invisible Man.

L’artista és reconegut en l’àmbit de l’street art, i des de fa més de quinze anys els seus treballs amb stencil i els seus grafits a murs es poden veure a la ciutat. En aquesta ocasió, Invisible Man ens mostra la seva faceta com a il·lustrador. De formació totalment autodidacta, l’artista dóna la seva visió sobre la cultura japonesa i mostra la seva passió per la tinta i pel còmic dels anys 70, a través del qual va absorvir la tècnica de dibuicants com Luis García o Sergio Toppi.

‘Japanese (part two)’ són, doncs, il·lustracions de còmic, amb temes com el ciberpunk, el terror o la fantasia futurista, però tampoc oblida les icones clàssiques japoneses, ni els stencils ni l’street art. Una exposició amb contrastos de treball i de tècniques, ideal per disfrutar les dues cares d’aquest artista, que es podrà visitar fins a final del mes de març.