.

20151222_111657

La Dolors amb samarreta lila podrà pagar la llum i l’aigua Foto:Tarragona21

La major part del número 70.481 que s’ha venut a l’administració número 14 de Tarragona, al barri de Torreforta, ha anat a parar a dos bars. El bar Gomez de Torreforta i el bar Jubilsa de Camp Clar.

En aquest últim els clients, la majoria veïns del barri i segons ells “dels més pobres de Tarragona” han rebut amb incredulitat i sorpresa el premi.
La Dolors una de les afortunades ha vist com aquesta mateixa setmana es quedava sense llum a casa a causa de diferents impagaments i ha afirmat que el primer que farà és pagar els rebuts de la llum i l’aigua “quan ho hagi pagat tot també em compraré una tàblet” ha dit la Dolors.
La majoria d’afortunats tenen entre un i dos dècims i per tant s’emportaran entre 6.000 i 12.000 euros per cap. El Miquel, un veí de Torreforta ha vist com li tocaven 3.000 euros en un dècim repartit amb la seva companya.
Alguns membres dels Mossos d’Esquadra també han estat afortunats amb el dècim ja que el bar Jubilsa es troba just davant de la Comissaria dels Mossos a Camp Clar.
L’abraçada del propietari del bar, en Julian, amb el seu fill quan aquest ha arribat ha estat també emotiva, ja que el propietari va reservar-se alguns dècims per ell.
El número 70.481 ha obtingut el cinquè premi amb 60.000 euros per sèrie. En total l’administració de Tarragona ha venut 32 sèries d’aquest número.
Els bars ja tenen preparat el mateix número per la loteria del nen.