.

Un instant del partit d'aquesta tarda

Amb els vuit primers punts de l’equip, Eloi Galofre ha portat la batuta ofensiva durant els primers minuts. La primera diferència estava oberta, 8-2 i seria totalment premonitòria del que succeiria durant la resta de partit. Només amb 5 minuts jugats la diferència ja era de 13 punts. Raul Martínez, entrenador visitant, s’ha vist obligat a demanar el seu primer temps mort, per intentat redreçar el partit, però malgrat va introduir canvis defensius, el seu equip es veia totalment desbordat per un CBT que ha passat per damunt de l’equip sabadellenc.

El primer quart ha acabat amb un escandalós 36-16, però per molt que Berni ha començat a donar moltes rotacions als seus jugadors, la diferència al marcador no ha parat de créixer. A la mitja part s’ha arribat amb el partit totalment decidit 62-27.

Els darrers vint minuts no han tingut cap història. Només han servit per confirmar el resultat, donar més minuts als jugadors que menys juguem durant l’any i per arribar al final dels quaranta minuts amb un resultat d’escàndol, 106-64.