.

Imatge dels guanyadors. Foto: Anna F. - Aj. Torredembarra

Imatge dels guanyadors. Foto: Anna F. - Aj. Torredembarra

Dos grups d’alumnes de l’Institut Ramon de la Torre han estat els guanyadors del I Concurs de Civisme i Convivència de Torredembarra que organitza la Regidoria de Participació Ciutadana, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament. Hi ha estat presents l’alcalde, Daniel Masagué; el regidor de Participació Ciutadana, José Oviedo, i la regidora d’Ensenyament, Núria Gómez, a més dels membres del jurat.

Aquesta activitat es troba inclosa en el procés de participació ciutadana previst en el marc de la redacció de la nova ordenança de civisme i convivència ciutadana de Torredembarra i també s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn.

Al concurs, dirigit als alumnes dels instituts de la vila, s’han presentat un total de 7 treballs, 3 en la categoria de primer cicle (1r i 2n d’ESO) i 4 en la de segon cicle (3r i 4t d’ESO). Els treballs guanyadors de cada cicle han obtingut 400 € en material escolar, i els instituts Torredembarra i Ramon de la Torre, 100 € cadascun per la seva participació.

Concretament, els treballs guanyadors han estat pel cartell ‘Siguem cívics a Torredembarra, dels alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Ramon de la Torre Eva Martínez, Elena Fortuny, Victoria Da Silva i Roger Peris; i la presentació prezi (aplicació multimèdia per a la creació de presentacions) “Civisme i convivència ciutadana”, de les alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Ramon de la Torre Ermina Rotaru, Paula Baumann, Joanna García i Andrea Martínez.

/* JS para menú plegable móvil Divi */