.

.

TOTS 21


Foto de grup entre els alumnes, el director del centre i l'alcalde, aquest matí

Foto de grup entre els alumnes, el director del centre i l'alcalde, aquest matí

Fins a 27 alumnes dels cicles formatius de Comerç i Màrqueting de l’IES Vidal i Barraquer duran a terme diverses accions per afavorir el coneixement i la difusió del comerç de la ciutat mitjançant el conveni de col·laboració entre el centre i l’Ajuntament de Tarragona signat aquest matí per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, juntament amb el director de l’IES Vidal i Barraquer, Narcís Castañedo i acompanyats de la regidora de comerç, Patrícia Anton i de la Cap de Departament de Comerç i Màrqueting, Marisi Vila.

Un treball de camp en els seus estudis d’Investigació comercial en què primerament es crearà una base de dades nova i actualitzada sobre els comerços i serveis de la ciutat amb la qual els alumnes “realitzaran enquestes a peu de carrer, tenint un contacte real amb el comerç i la ciutat” ha destacat Anton.

A partir de les estadístiques, es duran a terme treballs d’investigació comercial per a la dinamització de zones en concret, per engegar accions encaminades a assolir l’excel·lència comercial de la ciutat. També es proposa obrir una Borsa de Treball específica per aquest sector, així com promocionar el consum intel·ligent informant a consumidors i usuaris.

Un instant de la signatura del conveni

Un instant de la signatura del conveni

Ballesteros ha recalcat “l’excel·lència” de l’institut en aquest àmbit i ha destacat que “aquest és un pas més en la millora del comerç de proximitat, que n’hi ha molt i de molta qualitat per posar-lo en valor i dinamitzar-lo”. A la vegada, el director del centre ha destacat que “suposa una oportunitat pels alumnes de fer-se veure i fer-se valorar els seus coneixements davant la ciutadania” i tenir futures possibilitats d’inserció laboral. Segons Castañedo “el nostre eslògan és ‘Formant persones construïm futur”.

Aquest conveni farà més visible la tasca d’aquests ensenyaments i ajudarà a incentivar el petit i mitjà comerç, el de proximitat.