.

Un moment de la visita a l'Ajuntament

Un moment de la visita a l'Ajuntament

Aquest matí, per tercer any consecutiu, l’Ajuntament ha obert totes les seves portes a més d’una quarantena d’alumnes de quart curs de l’escola Salvador Espriu, els qui han realitzat una visita guiada per tots els departaments del Consistori després de treballar a classe el seu funcionament. L’objectiu que persegueix aquesta activitat és consolidar els coneixements adquirits a l’aula i que l’alumnat conegui com funciona per dins la casa de la Vil·la.

L’itinerari s’ha iniciat a la sala de plens on l’alumnat tenia preparades una sèrie de preguntes que han formulat a l’alcalde, Pere Compte, qui, amb un somriure al rostre, les ha respòs totes i ha aclarit els seus dubtes. S’han interessat per la seva vida fora de l’Ajuntament, per la seva trajectòria política, per la seva feina i la dels regidors de l’equip de Govern, per la composició del ple, o per si es tornarà a presentar a les properes eleccions. En acabar la ronda de preguntes han efectuat diverses propostes i suggeriments, com si es construirà una altra pista de pàdel municipal o si aviat començaran les obres del nou institut.

Per finalitzar l’alcalde els ha convidat a elaborar a l’aula una llista de propostes que podrien fer arribar a l’Ajuntament o portar-li de forma personal on apareguessin les seves inquietuds i demandes.

Durant la bateria de preguntes han estat presents el regidor d’Ensenyament, Josep M. Marco; la regidora de Joventut, Isabel Mondéjar; la regidora d’Acció Social, Cèlia Treserres; i el regidor de Cultura, Llorenç Miró, els qui han ajudat a contestar aquelles qüestions relacionades amb les seves respectives àrees.

Més tard, dividits en dos grups, i acompanyats per l’edil d’Ensenyament i per alguns tècnics municipals, han realitzat un recorregut guiat per tots els departaments, on el responsable de cada àrea els ha explicat les seves funcions, i, seguidament, pels despatxos de l’alcalde i dels regidors.

Per acabar han visitat les dependències de la Policia Municipal i l’Oficina d’Atenció al Ciutadà on han conegut què és una instància, com s’ha de presentar, com es registren els diversos documents que arriben i surten del Consistori o la importància del padró d’habitants.