.

.

TOTS 21


El programa 'Divendres' de TV3 torna a Altafulla. Foto: CCMA

El programa ‘Divendres’ de TV3 torna a Altafulla. Foto: CCMA


El programa “Divendres” de TV3 tornarà a fer parada a Altafulla els propers dies 20, 21, i 22 de juny per dur-hi a terme en directe el programa magazín que omple el prime time de les tardes de Televisió de Catalunya. El magazine ja va visitar el municipi al setembre de l’any 2011, i enguany repetirà escenari, en aquesta ocasió en el marc de la XVI Nit de Bruixes.

L’Ajuntament ha fet una crida a tots els altafullenques i altafullencs perquè participin en el programa, ja sigui en les diferents seccions que s’hi desenvoluparan com en el públic. El dilluns dia 20, l’escriptor Màrius Serra repassarà la forma de parlar i les dites més populars d’Altafulla i del Baix Gaià en la seva secció ‘Paraules en Ruta’. Aquesta es desenvoluparà a partir de les 5 de la tarda a la plaça del Pou. A més, el mateix dilluns, el dimarts i el dimecres es tractaran altres temes relacionats amb la vila i els seus habitants. L’escenari per al dimecres 22 serà el Pont de Mar, a Botigues de Mar.

D’altra banda, el consistori també ha animat la ciutadania a participar de públic als estudis de TV3 el dijous 23. Les places són limitades per a quinze persones, i els interessats s’han d’inscriure a l’Ajuntament d’Altafulla. Els assistents s’hi hauran de desplaçar en vehicle particular, i seran obsequiats amb una coca de Sant Joan.