.

Cartell de la jornada.

Cartell de la jornada.

En el marc del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, l’Ajuntament d’Altafulla, ha organitzat diversos actes. Des de la regidoria d’Acció Social, Salut, Ciutadania i Polítiques de Gènere, que encapçala l’edil Eva Martínez, s’ha organitzat un seguit d’actes per commemorar l’efemèride.

Els actes començaran aquest mateix dijous, 6 de març, a dos quarts de 10 del matí, amb la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona. En l’acte, que tindrà lloc a la sala de plens del consistori d’Altafulla,  se servirà tè calent i pastes. La jornada compta amb la col·laboració de l’Ateneu Cultural de Dones i l’Associació Intercultural de Dones. Divendres, 7 de març, a la plaça del Pou se servirà coca amb xocolata, a tres quarts de 6 de la tarda. Mitja hora més tard es farà lectura del manifest del dia de la dona. A dos quarts de 7 de la tarda, tindrà lloc l’acte ‘X Dona’, a càrrec de Mans per l’Acció Solidària. Ja a les 7, Aduna oferiran una actuació musical amb composicions pròpies de música de fusió mediterrània i jazz.

Del 10 al 14 de març, el Pavelló Municipal d’Altafulla acollirà la jornada de portes obertes, amb la sala fitness i classes dirigides de manteniment i tonificació per a les dones d’Altafulla. Les sessions es faran de 9 del matí a 1 del migdia, i de 4 de la tarda a dos quarts de 10 del vespre.

/* JS para menú plegable móvil Divi */