.

.

TOTS 21


En l’acte de signatura hi ha estat presents el coalcalde d’Altafulla i responsable de Gent Gran, Jordi Molinera; el Director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, i el Director de l’Oficina de CaixaBank a Altafulla, Toño Viudez. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament d’Altafulla ha rebut el suport de la Fundació ‘la Caixa’ i CaixaBank al seu programa ‘Servei de menjar a domicili per a la gent gran’ que té com a objectiu millorar l’alimentació de les persones grans adequada a la seva edat i salut. Fundació ‘la Caixa’ aportarà 3.250 euros al projecte a través de CaixaBank.

El projecte ‘Servei de menjar a domicili per a la gent gran’ millora la qualitat d’alimentació de les persones usuàries ja que el menú s’adapta a la seva edat i salut. En l’actualitat, aquest servei beneficia a una vintena de persones grans, i s’emmarca dins del programa d’envelliment actiu que desenvolupa un conjunt d’activitats que promou la regidoria de Gent Gran amb la finalitat d’optimitzar les oportunitats de salut física, mental i social que permeten a aquest sector de la població participar activament en la societat sense patir discriminació i gaudir d’una qualitat de vida bona i independent. El coalcalde d’Altafulla i responsable de Gent Gran, Jordi Molinera, i el Director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, han mostrat la seva satisfacció per la signatura de l’acord.

Per Jordi Molinera, aquesta aportació, “que s’ha incrementat en relació a l’any passat”, ajuda a seguir mantenint aquest servei a domicili de la persona beneficiària d’àpats equilibrats i saludables en adequades condicions de qualitat i higiene, a fi de garantir la cobertura de les seves necessitats nutricionals i que “cap persona es quedi enrere”.

Redacció