.

 Imatge de l'encaixada de mans de Fèlix Alonso (AA-E) i Pere Gomés (CDC). Foto: Tarragona 21

Imatge de l’encaixada de mans de Fèlix Alonso (AA-E) i Pere Gomés (CDC). Foto: Tarragona 21

Aquest matí s’ha presentat a la sala de plens d’ Altafulla el nou equip de govern d’Altafulla després de la ruptura d’AA-E amb EINA. La formació del nou equip de govern ha de servir per “garantir un govern fort” ha afirmat Fèlix Alonso, alcalde del municipi. En la mateixa línia, Pere Gomès, segon tinent d’alcalde, ha assegurat que aquest pacte “garanteix la transversalitat” entre les fues formacions que governaran a partir d’avui a Altafulla (-AA-E i CDC).

Així queda el nou cartipàs del municipi. Fèlix Alonso (AA-E) continuarà amb l’alcaldia del municipi i amb la cartera de l’Administració Pública, Seguretat i Mitjans de Comunicació. Montse Castellarnau (AA-E) també continuarà com a Primera Tinent d’Alcalde i regidora de Medi Ambient, Participació Ciutadana, Cultura i Festes. La segona tinença d’alcaldia l’ostentarà Pere Gomés (CDC) que també estarà al capdavant de la regidoria de Turisme i Joventut. Com a tercer tinent d’alcalde estarà Marisa Méndez- Vigo (AA-E) que disposarà de la regidora de Urbanisme, Via Pública, Hisenda i Polítiques de Gènere. Jaume Sànchez mantindrà la regidoria d’esports, comerç i consum. Per la seva banda, Michael Preuss (AA-E) també mantindrà la regidoria de Serveis i Protecció Civil. Per últim, Xavier Rofas (CDC) estarà al capdavant de la regidoria d’acció social i gent gran, salut i educació.

D’entre els objectius pel proper mandat destaquen la prioritzar els principals projectes arquitectònics per Altafulla com és el cas del passeig Marítim, l’Hospital, la Violeta o la Bilioteca. Així com impulsar un pla de manteniment i millora d’espais públics i zones verdes o seguir treballant en la millora de la mobilitat i ampliació d’espais d’estacionament.