.

.

TOTS 21


El regidor de Turisme en funcions, Jaume Sànchez, amb la cadira

A partir d’aquesta nova temporada de bany, els banyistes amb mobilitat reduïda de la piscina municipal d’Altafulla no tindran cap impediment per poder-se remullar gràcies a l’adquisició d’una cadira mòbil amb grua elevadora que permetrà l’entrada i sortida de l’aigua dels usuaris.

El regidor de Turisme en funcions, Jaume Sànchez, ha explicat que la grua estarà sempre a disposició de qualsevol persona que la necessiti, ja sigui per a usuaris amb discapacitats físiques o persones grans amb problemes de mobilitat per entrar i sortir de l’aigua.

Sànchez ha recordat també que es tracta d’una millora que dona resposta a diferents usuaris que havien sol·licitat aquest servei en les darreres temporades, i ara ja és una realitat.

D’aquesta manera, l’equipament municipal incorpora una cadira mòbil amb grua que permet que les persones amb problemes de mobilitat també en puguin fer ús, i s’adapta així a la demanda dels seus usuaris. La cadira, amb un inversió de 6.200 €, és portàtil i per tant no ocupa un espai fix a la piscina, i pot suportar un pes de 150 quilos.

La cadira mòbil amb grua es podrà utilitzar ja des del primer dia d’obertura de la piscina municipal que està previst que inauguri la nova temporada per Sant Joan, el dilluns 24 de juny, en horari d’11 a 15 h, i de 16 a 20 h, fins a principis de setembre.