.

.

TOTS 21


El rogaining és una modalitat que inclou elements de les curses de muntanya i d'orientació.

El rogaining és una modalitat que inclou elements de les curses de muntanya i d'orientació.

Altafulla acollirà una nova edició de la Cursa d’Orientació. Una prova batejada com a “Rogaine d’Altafulla-Baix Gaià”, puntuable per a la Copa Catalana 2014. El rogaining és una modalitat, dins de l’esport de l’orientació, en què els participants –agrupats per equips de mínim dues persones i màxim cinc- han de passar pel major nombre possible de controls, en l’ordre que desitgin, en un temps determinat. El treball en equip, el running, l’estratègia, l’orientació, i com no podria ser d’una altra manera, la natura, són elements essencials per obtenir bons resultats. La prova, impulsada per la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, el Consell Esportiu del Tarragonès i el Club Montsant, es desenvoluparà el proper dissabte 15 de març.

Abans, però, el Club Montsant Orientació i la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla i dels Atletes d’Altafulla, oferiran una sessió d’iniciació aquest dissabte 22 de febrer. L’horari serà de 10 del matí a 1 del migdia, i el punt de trobada l’Ermita de Sant Antoni.

Aquest passat dilluns s’ha obert el període d’inscripcions per participar-hi. Aquelles persones interessades s’hi podran apuntar fins el proper 7 de març, a través del correu electrònic atletes@gmail.com, o mitjançant la pàgina web www.airelliure.net. El preu per als federats és de 20 euros per persones, mentre que per als no federats és de 27 euros. La inscripció no es considera formalitzada fins que no s’hagi fet el pagament corresponent. L’abonament s’ha de fer efectiu al número de compte del Club Montsant Orientació (0081 0088 17 0002105519), indicant el nom de l’equip i el nom i cognoms del participant en qüestió, sota el concepte de ‘Rogaine’.

Els participants han de portar un telèfon mòbil, una brúixola, i una farmaciola per equip; i a nivell individual, imperdibles, un xiulet, un bidó o camelbak per mínim un litre d’aigua, una motxilla amb capacitat per transportar tot el material, una manta tèrmica, i tres barretes energètiques.