.

Cartell promocional de l'acte

Cartell promocional de l'acte

El col·lectiu treballa en la creació d’un club de jazz, que tindrà lloc els divendres abans dels concerts a l’Hotel Gran Claustre amb un sopar ambientat Dijous, 30 de gener de 2014. El cicle de concerts Altafujazz presenta aquest dissabte un nou recital. En aquesta ocasió, l’audició esdevindrà molt especial ja que el projecte celebra el seu tercer aniversari. La iniciativa es va posar en marxa el 5 de febrer de l’any 2011 amb la voluntat d’oferir a la ciutadania “un espai amb diferents estils musicals dins del llenguatge del jazz”, segons ha assenyalat Toni Pla, director artístic del certamen.

La permanència del cicle cada primer dissabte de mes ha fet que la confiança del públic sigui notable. I els estils expressats per diversos músics de diferents indrets i cultures ha propiciat una varietat de sons i melodies que han fet gaudir d’uns moments senzills i naturals en un indret amb molt bona acústica i aroma. Amb tres anys de trajectòria, es tracta, doncs, d’un cicle més que consolidat en què hi han participat una quarantena de formacions. La d’aquest dissabte és Walk Tall. Un quartet que oferirà una confluència de pop, rock, música clàssica, i improvisació lliure, sempre en el marc del jazz contemporani. A partir de dos quarts de 9 del vespre a l’Era del Senyor d’Altafulla, Ramon Prats, Giampaolo Laurentaci, Gilles Estoppey, i Enric Peinado, oferiran un repertori de composicions pròpies plenes d’energia positiva i amb algunes pinzellades d’humor underground.

La formació 'Walk Tall'

La formació 'Walk Tall'

La participació de bons músics com aquests en cada una de les cites mensuals, la fidelitat del públic, i el suport de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament, han estat les principals claus de l’èxit del cicle. Un projecte que espera tenir continuïtat en el temps, i seguir oferint diferents alternatives a vilatans i vilatanes. De fet, el col·lectiu ja treballa en una nova proposta. Tots els divendres abans del concert del primer dissabte de cada mes, l’Hotel Gran Claustre serà l’escenari d’una mena de Club de Jazz, amb glamur, una bona ambientació, i les aportacions gastronòmiques del reconegut xef Jaume Drudis.