.

Xavi Molina vol tornar a celebrar un gol clau a Almeria

Xavi Molina vol tornar a celebrar un gol clau a Almeria

El Nàstic té un partit vital aquest diumenge a l’Estadi ‘Juegos del Mediterraneo’, on s’enfrontarà a l’Ameria (16h). Últim contra penúltim. De guanyar, el Nàstic deixaria de ser el cuer de la Lliga. Àlex López s’ha quedat fora de la convocatòria per unes molèsties musculars a l’adductor de la cama esquerra.

La setmana ha estat molt llarga a Can Nàstic i ha donat per molts debats. Comunicats sobre lesionats, l’incomoditat d’haver d’entrenar a Ascó i els primers rumors sobre el mercat d’hivern, tot i que encara estem a l’octubre. Però aquests debats s’han acabat i deixen pas a l’únic que importa ara mateix. Que no és altre cosa que la primera victòria de la temporada.

El Nàstic viatja fins a Almeria, on es pot viure un duel dramàtic amb dos equips a la corda fluixa. Tot i això, Vicente Moreno no vol catalogar l’encontre com a final. “Després de diumege hi haurà més partits i temps per revertir situacions”. El tècnic valencià, que en cap moment s’ha plantejat dimitir, segueix confiant en una reacció dels seus. I Almeria seria un escenari propici, ja que de guanyar, els grana abandonarien la darrera posició de la classificació. Fet que seria una bocanada d’aire fresc.

Els andalusos arriben penúltims amb 8 anys i amb baixes sensibles com Dubarbier, Diamanka i Azzez per lesió, mentre que l’ex grana Fran Vélez està sancionat.

El panorama a l’infermeria grana no és massa millor, tot i que Moreno recupera efectius com Valentín, Lopo o Cordero, perd a Àlex López per unes molèsties musculars. Qui també serà baixa segura és Suzuki, qui ha de complir un partit de sanció.

L’expedició viatjarà aquest dissabte cap a Almeria.