.

Estat en què va quedar l’autocar de Riudecanyes. Foto: Facebook Josep Maria Tost

Almenys set persones han resultat ferides lleus en accidentar-se un autobús amb veïns de Riudecanyes que tornaven de la manifestació celebrada  Barcelona. L’accident s’ha produït a la capital catalana cap a les 21.30 hores.

L’alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, que anava en l’autocar sinistrat amb 54 passatgers, ha relatat a Tarragona21 que el vehicle “ha frenat en sec a l’alçada de la Ronda del Litoral, tornant cap a casa de la manifestació, i aleshores hem xocat amb un autobús buit que teníem al davant”. Almenys tres persones han rebut assistència sanitària.

Un vidre xafat per la colisió ha caigut al cap d’un passatger, un altre ha rebut un fort cop contra un seient i també talls als llavis. La resta de passatgers tenen algun cop, “però res d’importància”, ha explicat Tost. L’autobús s’ha quedat a Barcelona i els passatgers havien de tornat en un altre.

El recompte final parla de set ferits de poca gravetat. D’aquests, dos han estat evacuats en ambulància al CAP de Ciutat Vella, dos a l’Hospital de Bellvitge i un a l’Hospital del Mar. Els altres dos ferits han estat atesos ‘in situ’.

J. Siré