.

Foto de les dues regatistes del CNCB

Foto de les dues regatistes del CNCB

Les regatistes del Club Nàutic Cambrils Alicia Fras i Maria González s’han proclamat Campiones d’Espanya femenines de 29er després del seu pas pel Campionat estatal celebrat al Real Club Náutico de Gran Canaria del 16 al 20 d’abril.

Han estat 14 proves disputades en 4 jornades amb condicions meteorològiques molt variables. Les regatistes de Cambrils han sabut superar els obstacles i amb molt bones marques, s’han proclamat campiones femenines, acabant quartes a la general. Aquest bon resultat les classifica per segon any consecutiu pel Youth Sailing World, que es celebrarà a Polònia a l’estiu. Tota una fita que Fras i González celebren amb orgull.

Gènova i València

D’altra banda, Carla i Marta Munté també han estat aquests dies en plena competició. Concretament a la Hempel World Cup Series, a Gènova, Itàlia, on hi han competit amb 49erFX juntament amb 48 equips més. Tot i que el vent no va acompanyar les primeres jornades, finalment es van disputar 9 proves a més de la Medal Race. Les germanes Munté finalitzaven la Copa del Món desenes i satisfetes amb el seu paper en aigües italianes.  En el mateix campionat tot i que en la classe 470 hi prenia part Jordi Xammar, juntament amb el seu company de tripulació Nico Rodríguez. Després de 6 proves, el regatista del Club Nàutic Cambrils acabava 24è.

Durant les vacances de Setmana Santa també es va disputar el Campionat d’Espanya d’Optimist a València. En ell hi van prendre part  els regatistes del Club Nàutic Cambrils Natàlia Garcia, Joan Fargas i Santi Alberto. Una competició amb els 149 millors Optimist de tot l’Estat i en la qual es van celebrar 7 proves de les 12 previstes a causa de les condicions meteorològiques adverses, amb dies de molta pluja i fort vent. Garcia, Fargas i Alberto han tornat il·lusionats del seu pas pel Campionat Estatal, conscients de l’esforç i dedicació que han de fer per seguir millorant dia rere dia.