.

.

TOTS 21


Alforja també comptarà amb el Parc de Nadal

Alforja ha organitzat diversos actes per celebrar el Nadal al municipi. El 24 de desembre a les 20h se celebrarà  la tradicional Missa del Gall seguida del concert a càrrec de la Coral Floc. Ambdós actes tindran lloc a l’església Sant Miquel Arcàngel.

El 27 de desembre arriba el Caga tió, a les 18h al Pavelló Municipal. I a dos quarts de nou del vespre, Racons de poesia i itinerari musical pel Nadal de Josep Fusté (Any Fusté 2023), un acte que organitza Els Passerells Teatre-Estudi amb la col·laboració de l’Ateneu Cultural Josep Taverna.

La visita del Patge Reial per recollir les cartes als Reis Mags d’Orient serà el 30 de desembre a dos quarts de set de la tarda al Pavelló Municipal.

I com és tradició, el 31 de desembre l’Home dels Nassos caminarà, a partir de les 20h, per la plaça de Dalt.

Entrat ja el 2024, el 4 de gener s’ha programat una reunió de mares i pares amb els Emissaris Reials a l’església Sant Miquel Arcàngel. I l’endemà, a les 19h, el Seguici Reial sortirà des del parc fins a la plaça de l’Ajuntament. Els Reis Mags rebran la clau del poble i a continuació, entrega dels regals a l’església de Sant Miquel Arcàngel.

Els que s’han estrenat com a pares i mares aquest 2023 rebran el xec nadó el dia 7 de gener a les 12h a l’Ajuntament.

A banda d’aquests actes, els més menuts tindran una cita al Parc Infantil de Nadal, que es desenvoluparà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener de les 17h a les 20h.