.

Alfons Serra al camp del Martinenc Foto: Isidre Fabra

Alfons Serra al camp del Martinenc Foto: Isidre Fabra

El Vallenc, Alfons Serra, és l’únic jugador de l’actual plantilla de La Pobla que ha disputat els tres playoff d’ascens amb el filial grana.

Sortit del planter del Nàstic, Alfons Serra ha estat sempre un dels puntals del conjunt poblenc independentment de qui fos l’inquilí de la banqueta. Alfons va debutar amb Santi Coch com a tècnic, provinent del juvenil de nacional del Nàstic. Ha jugat també amb Kiko Ramírez, Ivan Moreno i després d’una temporada al Constància a segona B ara ho fa amb Martín Posse.

Amb rols diferents depenent de l’etapa que ha defensat la samarreta vermella, Alfons Serra pot aconseguir ara el repte que se li ha escapat en els altres dos intents en què La Pobla ha tingut l’oportunitat de pujar a segona B.

Alfons ha jugat ja més de 150 partits oficials amb La Pobla a tercera i ara tan ell com el club esperen poder aconseguir un ascens que es va quedar a Inca i Yecla.

Aquest llicenciat en dret de 25 anys confia a fer bona aquella frase feta tan popular de “la tercera és la bona”.

El primer escull pel filial grana es diu Tuilla i després de l’empat a zero del partit d’anada, aquest dissabte a les sis de la tarda es decidirà l’eliminatòria en noranta minuts.

La Pobla ha fixat preus especials per aquest encontre que són de 5 euros pels socis de La Pobla i els del Nàstic i de 10 euros les generals.

Si supera aquesta eliminatòria l’equip de Martin Posse encara haurà de superar dues rondes més per pujar. Els poblencs això sí, tindran la tornada a casa assegurada en la pròxima eliminatòria.