.

.

TOTS 21


Cartell de la conferència

Per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, les Regidories de Benestar Social i Salut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han organitzat una conferència a càrrec d’Àlex Roca.

Amb tan sols 6 mesos de vida, l’Àlex Roca va patir un herpes cerebral que li va provocar una paràlisi cerebral, que el va deixar amb un 76% de discapacitat física que li afecta principalment la mobilitat i la parla, per la qual cosa es comunica per llenguatge de signes.

Els metges que van atendre el seu cas no li van donar gaire esperança de vida, però res no li ha impedit aconseguir portar una vida normal i convertir-se en un exemple de superació. L’esport es va convertir en el seu motor de vida i l’ha portat a fer 4 triatlons, a participar en la TITAN DESERT 2018 i en la PILGRIM RACE 2018.

Les xerrades que imparteix són dedicades a canviar la mentalitat d’aquelles persones amb prejudicis envers les que tenen alguna discapacitat. Amb llenguatge de signes i amb l’ajuda d’una intèrpret, hi exposa la seva història i els obstacles que ha hagut de superar al llarg de la seva vida.

La conferència que donarà a l’Hospitalet de l’Infant tindrà lloc el dissabte 2 de desembre, a les 10:30 h, a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou, a la Sala Ferrer Malet.

V.Tapias