.

.

TOTS 21


Alejandro ha posat amb la seva llista al Moll de pescadors del Serrallo

Alejandro ha posat amb la seva llista al Moll de pescadors del Serrallo

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, Alejandro Fernández, ha presentat avui la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig, assegurant que “amb aquesta llista pretenem arribar a l’Alcaldia de Tarragona, tal i com van estar a punt de fer a l’any 2011”, una llista que “és la més preparada que ha presentat mai el PP a la ciutat”.

Alejandro ha explicat que “és una llista amb el major nivell acadèmic respecte qualsevol altra candidatura i partit” i que és “una llista renovada que vol liderar una nova transformació a Tarragona i oberta a la societat tarragonina, amb deu independents, la xifra més alta que mai ha tingut el Partit Popular de Tarragona”.

El popular ha assegurat que aquesta llista “combina joventut i experiència, amb persones que tenen una llarga trajectòria a l’Ajuntament i que coneixen els mecanismes de l’administració pública”.

El popular ha destacat que la llista representa “tots els barris de la ciutat” i ha assegurat que aquesta llista “combina joventut i experiència, amb persones que tenen una llarga trajectòria a l’Ajuntament i que coneixen els mecanismes de l’administració pública”.

Alejandro vol “guanyar” les eleccions i està convençut “que assolirem l’alcaldia”. Quant a possibles pactes, el PP està obert menys amb aquells que per raons ideològiques òbvies no seria possible. Ha negat rotundament que existeixi qualsevol pacte preescrit: “Primer es guanya i després es pacta”, ha dit recordant una expressió d’Aznar.

Alejandro ha recordat “la traïció política” que va viure fa quatre anys quan “un processat per corrupció”, Oriol Pujol Ferrussola, va impedir el pacte CiU-PP que li hagués permès compartir l’alcaldia amb Victòria Forns.

El PP ha escollit el Moll de pescadors del Serrallo per presentar la llista per dues vessants, una postiva i l’altra negativa: “La positiva és l’efecte que pot tenir transformar la ciutat per apropar-la al mar”, i la negativa, la manca d’aparcaments i el cost que tenen, “que provoca les protestes dels restauradors”.

En el cos principal de la llista repeteixen les mateixes cares, tot i que amb alguna variació de posició, menys la gran novetat, la independent Inmaculada Rodríguez Moranta, professora de la URV, que va de número 2.

La llista del PP és la següent:

1.- Alejandro Fernández.

2.- Inmaculada Rodríguez. Independent.

3.- Jordi Roca.

4.- José Luís Martín.

5.- María Isabel Negueruela.

6.- Josep Acero.

7.- Mariano Herráiz.

8.- Enrique de la Torre.

9.- Elisa Vedrina. Independent.

10.- María Cristina Campos. Independent.

11.- Pablo Arias.

12.- Andrés Jaime Jiménez.

13.- Óscar Urgel. Independent.

14.- Ana Rubio. Nuevas Generacions.

15.- Meritxell Matamoros.

16.- Miguel Moreno.

17.- Laia Roca.

18.- Joaquim Vandellòs.

19.- Isabel Lázaro. Independent.

20.- Miguel Ángel León. Independent..

21.- María Grima. Independent.

22.- José Quiles. Independent.

23.- Mary Iglesias.

24.- Belisario Gómez. Independent.

25.- Nieves Royo.

26.- Elena Pros.

27.- Lluís Pagès.