.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'un locutori

Imatge d’arxiu d’un locutori

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha exigit a l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros que s’iniciï una investigació a fons dels locutoris i carnisseries que, segons publica El País en l’edició d’aquest diumenge, formen part de la xarxa de finançament del terrorisme gihadista “hawala”, i es tanquin tots els que estiguin relacionats amb aquesta xarxa.

El citat diari situa Tarragona com una de les zones de la xarxa on es recapten fons per finançar els atemptats de l’Estat Islàmic.

Alejandro ha insistit que cal evitar que Tarragona es converteixi en una centre d’activitats gihadistes i per això és necessari frenar “l’efecte crida”, limitant les llicències de locutoris, kebabs i investigant les ja existents, així com evitar la instal·lació a la ciutat de més mesquites. “Aquest és el meu compromís si els tarragonins m’elegeixen com a alcalde”.

El popular ha reclamat “mesures contundents per aturar la sensació d’inseguretat que s’ha instal·lat a la ciutat darrerament, amb episodis com aquest o com el del Parc Central del passat 24 de gener”.

Alejandro ha criticat que la resta de formacions polítiques acusessin el Partit Popular de Tarragona d’islamofòbia i alarmisme quan, recentment, els populars tarragonins van reclamar més vigilància als locutoris i kebabs de la ciutat. Alejandro ha recordat que una de les obligacions d’un governant és la de prevenir els problemes per no haver de lamentar-se més tard, i davant de les amenaces cal mà dura: “s’ha demostrat que teníem raó” ha conclòs Alejandro.