.

Alejandro Fernández atenent els mitjans. Foto: Cedida

Alejandro Fernández atenent els mitjans. Foto: Cedida

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, Alejandro Fernández, ha insistit en la seva aposta per la prevenció i la videovigilància per tal d’evitar els robatoris que es donen tant a la zona de Llevant, com Boscos i Cala Romana, com també a la resta del nucli urbà, especialment als barris de Torreforta, Sant Salvador o Sant Pere i Sant Pau.

Alejandro ha incidit en una sèrie de mesures per evitar aquests robatoris, recordant que la prevenció i la dissuasió és el gran repte en seguretat ciutadana que té Tarragona: sense seguretat no hi ha llibertat. Viure amb por afecta la convivència i la dignitat de les persones.

El popular ha anunciat que, en cas d’arribar a l’alcaldia, té la intenció d’enviar als domicilis tarragonins un manual d’autoprotecció per prevenir i dissuadir els robatoris. A més ha d’estar publicat a la web municipal i tenir difusió a les xarxes socials. També s’ha de posar un calendari concret a la Mesa de Coordinació Operativa, perquè gairebé no s’ha reunit mai a Tarragona i és l’ideal per coordinar Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Urbana. També creu necessària més il·luminació a tota la ciutat, perquè els lladres ho tindran més complicat davant d’una ciutat ben il·luminada.

A banda d’aquestes propostes, Alejandro considera que les urbanitzacions de Llevant haurien d’afegir la instal·lació de bandes reductores de velocitat que evitin la fugida ràpida dels lladres, convertint-se en un element dissuasori. Per últim considera imprescindible la instal·lació de lectors de matrícula en punts estratègics, difonent clarament que la urbanització compta amb aquests lectors.