.

capsa

Jordi Sierra al costat de Ballesteros a la Capsa

El Partit Popular de Tarragona agraeix al Subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, els seus extraordinaris serveis com a màxim representant del Govern d’Espanya a la província, ara que ha anunciat que el proper dijous 31 de març deixarà les seves responsabilitats per retornar a la seva plaça de funcionari a l’Ajuntament de Tarragona.

El president del PP de Tarragona, Alejandro Fernández, ha assenyalat que “durant els seus quatre anys, Jordi Sierra ha demostrat ser una persona de gran qualitat humana i professional”. Fernández ha destacat que “Sierra ha dignificat el càrrec de Subdelegat i ha aconseguit, amb la seva figura, retornar la presència del Govern d’Espanya a la província de Tarragona”. El president provincial ha afegit que “la seva tasca ha estat molt important en uns anys molt difícils amb restriccions a nivell pressupostari, aconseguint desencallar projectes aturats com la T11 i l’A27”.

El Partit Popular considera molt positiu el balanç de Jordi Sierra com a Subdelegat i desitja que torni a formar part del Govern d’Espanya en el futur.