.

.

TOTS 21


Vista aèria del Port de Tarragona

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament Tarragona, Alejandro Fernández, ha assegurat que “si els creuers atraquen a La Pineda, els turistes no aniran mai a Tarragona, sinó que ho faran a Salou i La Pineda”, en referència a les informacions aparegudes respecte la terminal de creuers. Diari de Tarragona ha informat avui que el Port vol instal·lar de manera provisional i dintre de quatre anys la terminal de creuers a La Pineda. Per al futur, però, la terminal es construiria junt al port esportiu.

Segons Alejandro, “es confirmen les nostres denúncies de fa temps, que l’aposta per creuers al terme municipal de Tarragona era una presa de pèl, ja que la part tarragonina del port, amb dipòsits de carbó a l’aire lliure i un entorn exclusivament industrial no és el lloc més adient per l’arribada de creuers”.

Per al Popular, “l’equilibri indústria-turisme és positiu, però el que no és positiu és que tot el turisme vagi exclusivament a Salou i La Pineda i tota la industria exclusivament a Tarragona”.

Alejandro ha demanat al president del Port “que no generi falses expectatives dient que la futura terminal de La Pineda serà la provisional per després fer una definitiva a Tarragona” i ha assegurat que “estem farts de les provisionalitats del senyor Josep Andreu, que sempre acaben perjudicant Tarragona capital”.

“Tarragona capital ha de ser la destinació final dels creuers, i ho exigirem allà on sigui necessari”, ha insistit, recordant també que “si la terminal de creuers es fa fora del terme municipal de Tarragona, la nostra ciutat no tindrà cap control sobre el destí final dels turistes que puguin arribar, i això serà negatiu pel turisme, pel comerç i pels serveis de la ciutat”.

Finalment, el líder Popular ha insistit que “Ballesteros ha fet el ridícul en la seva reunió amb Pellicer, perquè si els creuers van a Vila-seca l’Ajuntament de Tarragona no tindrà res a dir”.