.

Alejandro Fernández.

Alejandro Fernández.

El líder del Partit Popular a Tarragona, Alejandro Fernández, ha desafiat públicament el representant de Podemos, Pablo Iglesias, a un debat cara a cara a l’Amfiteatre de Tarragona. En un text al seu perfil de Facebook, Alejandro ofereix “entrada lliure, sense papers, sense taula, micròfon en mà i amb preguntes del públic”. El líder popular assegura que les idees que defensa Iglesias “han convertit el país més ric del món en recursos naturals, Veneçuela, en un dels més pobres”.

Per aquestes circumstàncies, Alejandro desafia Iglesias i li demana “a veure si s’atreveix a debatre amb mi” perquè “potser, ell que va tan d’humil, considera que un diputat de províncies no és digne de debatre amb ell”, ha etzibat Fernández.

El representant del PP a Tarragona ha justificat la decisió de portar el debat a l’Amfiteatre de la ciutat perquè “per aquest senyor [Pablo Iglesias] som ‘gossos’ però jo sempre m’he sentit més identificat amb un lleó i l’Amfiteatre és el lloc ideal per menjar-me’l amb patates”, argumenta. “Espero resposta, Don Pablo”, clou el text de Fernández.

/* JS para menú plegable móvil Divi */