.

Alejandro Fernández, líder del PP de Tarragona.

Alejandro Fernández, líder del PP de Tarragona.

El diputat popular per Tarragona al Congrés, Alejandro Fernández, ha explicat que “dels sis diputats tarragonins al Congrés només dos votaran a favor del procés sobiranista, mentre que quatre votarem que la sobirania és de tots els espanyols”.

Alejandro ha recordat que “les eleccions generals són les que més participació registren i per tant les més representatives de l’opinió dels centenars de milers de votants de la província”. En aquest sentit, “queda clar que els ciutadans de Tarragona van triar, amb el seu vot massivament expressat a les urnes, representants que majoritàriament defensem la continuïtat de Catalunya a Espanya”.

Finalment Alejandro ha recordat que dels 47 diputats catalans també són majoria els que votaran en contra de cedir la competència de la consulta, però que “a Tarragona aquesta majoria és aclaparadora i els independentistes haurien d’assumir que Tarragona no és independentista i aposta per la convivència”. Per últim, ha resolt el diputat popular, “els tarragonins decidim cada vegada que votem, i la majoria ho vam fer a favor de continuar a Espanya”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */