.

.

TOTS 21


Alejandro Fernández en la seva presentació. Foto:Tarragona21

Alejandro Fernández en la seva presentació. Foto:Tarragona21

El líder del PP a Tarragona, Alejandro Fernández, ha utilitzat el seu facebook per a enviar un missatge directe cap a l’equip de govern.

Captura de pantalla 2015-02-06 a les 10.26.17Fernández ha demanat d’aquesta manera que no es faci el Museu de la Química a l’edifici del Banc d’Espanya i que s’aprofiti l’equipament per a crear una nova biblioteca “La industria química es muy importante para Tarragona, pero no creo que el edificio del Banco de España sea el mejor lugar para un Museo de la Química. Ballesteros se ha equivocado. Yo sigo en mis trece y mantengo que ese espacio es el lugar ideal para una Biblioteca céntrica, amplia y que dé vida a un lugar tan emblemático de nuestra Rambla. Y eso haré si soy Alcalde. Un Museo de la Química puede aportar cosas positivas…pero en otro espacio”.

El líder Popular ja fa temps que s’oposa a la creació del Museu de la Química a l’edifici del Banc d’Espanya. Cal recordar que en un primer moment l’edifici havia d’anar destinat a un centre d’interpretació del món romà, idea que agradava més al cap de llista del PP a Tarragona.

Captura de pantalla 2015-02-06 a les 11.19.37El post d’Alejandro al Facebook ja ha tingut ja resposta del que serà cap de llista d’ERC a Tarragona, Pau Ricomà.

Ricomà ha recordat a Alejandro que una biblioteca necessita més espai que els 4.500 metres quadrats dels quals disposa el Banc d’Espanya.

Quim P. Casadesús