.

.

TOTS 21


Aleix Poblet.

Aleix Poblet.

Tarragona21 s’ha posat en contacte amb les diferents entitats, colles i participants en aquest Carnaval de Tarragona 2014. De manera continuada, podreu descobrir una mica més a fons les entranyes d’una de les celebracions més especials i esperades de l’any, a l’hora que coneixeu una mica més els seus participants.

El convidat d’avui és Aleix Poblet, ‘Tuitaire oficial’ del Carnaval de Tarragona 2014.

Quin és el vostre acte preferit del carnaval tarragoní?

És difícil escollir però jo crec que La Disfressa d’Or s’emporta la primera posició. És un espectacle que creix any rere any i aconsegueix sorprendre al públic.

Creieu que és una festa que cada cop mou més persones?

Sí, la gent fa molt de temps que té present el Carnaval dins el seu calendari festiu.

Quants anys fa que hi participeu i quina ha estat la millor edició per a vosaltres?

Fa 15 anys que formo part d’aquesta gran família. La millor edició per mi va ser la de l’any 2011, quan vaig poder ser el Rei Carnestoltes durant el 30è aniversari de la festa.

Què canviaríeu dels actes festius?

És complicat modificar actes, tot i que a vegades ens fa por arriscar, és necessari. Jo potser canviaria el sistema de visita dels reis del carnaval a les escoles i si els recursos econòmics fossin millors, l’enterrament es podria complementar de forma més teatral. Però s’han de meditar molt.

Què significa per vosaltres el Carnaval i de quina manera hi participeu?

El Carnaval és una època de l’any per deixar a un costat el nostre dia a dia i transformar-se en un personatge, tot i que molts ja ho som o ho són durant l’any. Cadascú hi participa amb més o menys intensitat però mai passa desapercebut.

El 2011, Poblet va ser el Rei Carnestoltes.

El 2011, Poblet va ser el Rei Carnestoltes.